Handelsbetingelser

BESTILLING

Når du har fundet de varer du ønsker at købe og herefter lagt dem i indkøbskurven, skal du udfylde dine personlige oplysninger og kreditkort informationer. Når du har accepteret handelsbetingelserne og gennemført betalingen, modtager du automatisk en ordrebekræftelse på mail. Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.


PRISER

Alle priser er inkl. 25 % moms, og står opført i danske kroner.
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.
Alle priser er dagspriser og opdateres løbende.
Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl.


BETALING

De mulige betalingsmåder er Dankort, Mastercard, VISA og MobilePay. Din betaling bliver først trukket, når varen er sendt fra vores lager. Data krypteres med SSL (Secure Socket Layer), og sendes sikkert til PBS.


LEVERING

Når du køber på www.marta-du-chateau.dk, kan du vælge en af følgende leveringsformer:
GLS – levering til pakkeshop (gratis v. køb over 500,- ellers kr. 39,-)
Post Nord – Levering til døren (gratis v. køb over 500,- ellers kr. 39,-)
Afhent selv hos Marta du Cheteau Frederikshavn (gratis)
På www.marta-du-chateau.dk samarbejder vi med fragtselskaberne GLS og Post Nord, som står for levering af din pakke. Vi leverer kun til Danmark, gælder dog ikke Grønland og Færøerne.


Vi bestræber os på, at alle ordrer bestilt inden klokken 10.00 sendes samme dag mandag-fredag. Ordrer bestilt efter klokken 10.00 sendes den efterfølgende dag. Ordrer bestilt efter kl. 10 på fredage bliver sendt mandag.

I forbindelse med udsalg, jul og ferieperioder kan der forventes længere leveringstid. Vi sender varer med pakkepost ved GLS og Post Nord, så du har mulighed for at spore din pakke.

Marta du Chateau kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS eller Post Nord.


AFHENTNING AF VARER

Når du bestiller varer på www.marta-du-chateau.dk kan du også vælge at afhente varen i vores fysiske butik i Frederikshavn, Nordjylland. Vælger du afhentning af varer i vores fysiske butik, sparer du leveringsgebyret. Når din ordre er klar til afhentning, sender vi en særskilt e-mail herom.

Adressen er:
Marta du Chateau Frederikshavn
Danmarksgade 79
9900 Frederikshavn
Danmark

Åbningstider:
Mandag-Fredag kl. 10-17.30
Lørdag kl. 10-14


RETURNERING

Marta Du Chateau tilbyder 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager varen.Varen returneres naturligvis ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen.

VIGTIGT: Varen byttes kun når Marta Du Chateau- og leverandørmærkat er intakt, og stadig sidder på varen. Dette sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare som er ubrugt.

Det er købers ansvar og omkostning at returnere en vare. Alle produkter der returneres til Marta Du Chateau skal være forsvarligt indpakket.

Marta Du Chateau anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Marta Du Chateau. Yderligere har kunden mulighed for at kunne efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse eller farve, skal du returnere varen og lave en ny ordre via webshoppen. Når vi modtager returvaren overføres pengene til din konto. Det sikrer, at den ønskede størrelse ikke i mellemtiden er udsolgt.
VIGTIGT: Husk at vedlægge original kvittering.Varen sendes til: Marta Du Chateau Danmarksgade 79, 9900 Frederikshavn Mærket: Retur


REKLAMATIONSRET


Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Marta du Chateau.
Går varen mod forventning i stykker, repareres denne vederlagsfrit af Marta du Chateau eller leverandøren såfremt original kvittering vedlægges.
Reklamationsretten dækker ikke forkert håndtering eller groft misbrug.

Varer der returneres på efterkrav eller sendes uden porto, nægtes modtaget af Marta du Chateau. Inden du returnerer varen, kontakt venligst Kundeservice på telefon: +45 51 80 85 85, eller Martaduchateaufrederikshavn@gmail.com for at få et returnummer. Returnummeret skal skrives tydeligt på returemballagen.

VIGTIGT! Reklamationer uden returnummer og original kvittering vil blive afvist.

Varen sendes til:
Marta du Chateau, Frederikshavn
Danmarksgade 79
9900 Frederikshavn
CVR: 42315990


SIKKERHED


For at handle via webshoppen, skal du registrere dig med følgende oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer og E-mail adresse. Personoplysninger bruges udelukkende i forbindelse med en ordre. Marta du Chateau behandler alle personoplysninger 100 % fortroligt og i overensstemmelse med persondataloven.

Kreditkortoplysninger sendes krypteret til PBS med en SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Du kan kontrollere om du sender fra en sikker hjemmeside ved at se efter en hængelås nederst i din browser.

Vi anvender logstatistik til at finde tidligere ordrer, så vi nemt kan finde dine personlige oplysninger via din e-mail til fremtidige ordrer.