Om os

Marta Du Chateau er, trods sit fransk navn, et dansk mærke, der blev skabt med en vision om at skabe et fedt og hurtigt omsætteligt sortiment, så der hele tiden blev plads til nyt og altid i et prisleje hvor alle kan være med. Inspirationen bag Marta Du Chateau's tøj kommer fra det franske og italienske modebillede

Marta Du Chateau udgiver hele tiden nye kollektioner, netop fordi moden hele tiden fornyer sig og her er Marta Du Chateau rigtig god til at være med, ramme de rigtige trends der er netop nu spiller en stor rolle. Her er både plads til det feminine look, boheme, eller det mere rå look.

Marta Du Chateau's valg af producent, gør også at de kan være med til at skabe succesfulde kollektioner sæson efter sæson.

Her hos Marta Du Chateau i Frederikshavn vil vi gøre alt for at yde vores bedste, så du som kunde, føler du får den bedst mulige service. Vi er aldrig længere væk end et opkald, en mail eller måske du er i lokal området og dermed også kan kigge ind i vores forretning som ligger godt placeret midt i Frederikshavn gågade.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at fylde tøjskabet op med Marta Du Chateau.