Returner nemt og billigt - kun 39kr.


Marta Du Chateau gør det nemt og billigt at returnere, vi tilbyder nemlig at du købe dit returlabel her på webshoppen til kun 39 kr.
Returlables købt gennem Marta Du Chateau kan spores, klik på billedet her under og følg blot anvisningen på siden med returlabel.

Retur portal


HVIS DU FORTRYDER KØB

Marta Du Chateau tilbyder 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager varen.Varen returneres naturligvis ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen.

VIGTIGT: Varen byttes kun når Marta Du Chateau- og leverandørmærkat er intakt, og stadig sidder på varen. Dette sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare som er ubrugt.

Det er købers ansvar og omkostning at returnere en vare. Alle produkter der returneres til Marta Du Chateau skal være forsvarligt indpakket.

Marta Du Chateau anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Marta Du Chateau. Yderligere har kunden mulighed for at kunne efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse eller farve, skal du returnere varen og lave en ny ordre via webshoppen. Når vi modtager returvaren overføres pengene til din konto. Det sikrer, at den ønskede størrelse ikke i mellemtiden er udsolgt.
VIGTIGT: Husk at vedlægge original kvittering.

Returvarer sendes til:

Marta Du Chateau,
Danmarksgade 79,
9900 Frederikshavn
Mærket: Retur
Pakken vil IKKE blive afhentet, hvis returnering fra kunde bliver sendt til pakkeshop


HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Marta Du Chateau. Går varen mod forventning i stykker, repareres denne vederlagsfrit af Marta Du Chateau eller leverandøren såfremt original kvittering vedlægges.

Reklamationsretten dækker ikke forkert håndtering eller groft misbrug. Varer der returneres på efterkrav eller sendes uden porto, nægtes modtaget af Marta Du Chateau.

VIGTIGT: Reklamationer uden original kvittering vil blive afvist.

Varen sendes til:
Marta Du Chateau
Danmarksgade 79
9900 Frederikshavn